tiistai 4. kesäkuuta 2013

Gaudeamus igitur



Ylioppilaita ollaan ihan virallisesti ;)
Yksi etappi on suoritettu. Tuntuu yhtä aikaa mahtavalta ja tosi haikealta.


Päivä oli aamusta iltaan (tai aamuyöhön hehe) ihan perfect!
Sukulaisia ja muita tuttuja kävi ihanan paljon juhlissa päivällä, sain tosi kivoja lahjoja ja etenkin illalla-yöllä pidettiin hurjan hauskaa :)






Mun todistus näytti tältä:

Äidinkieli E
Ruotsi, keskipitkä M
Englanti, pitkä B
Psykologia E
Biologia C
Kemia B
Matematiikka, pitkä B

Lukion päättötodistus keskiarvo 8,38

Muuten oon tyytyväinen, mutta enkku jäi vähän kaihertamaan kun ei kauas C:stä jääty. Ilmoittauduinkin syksyn uusintaan ja nyt tavoitteeksi C!

Sirja nappaili muutaman kuvan. Kävin myös studiokuvissa niin ne on sitten ihan viralliset yo-kuvat.


Mulla alkaa ensi maanantaina työt kenkäkaupassa ja oon tod.näk. koko kesän paitsi leiriviikon. Tämä viikko on aikaa vielä rentoutua. Tänään kävin tallilla, huomenna Jyväskylään shoppailemaan ja torstaina luvassa mökkeilyä parhaalla kaveriporukalla. Perjantaina varmaan pidetään meidän "heppatyttö porukalla" joku kiva ilta ja lauantaina ehkä suunnaksi Kangasala ja Petran poninhoitajaksi :) Kauhean vaikea päättää lähtisikö kisoihin mukaan vai menisikö KeSeRa:n kesäpäivään, jossa on pelailua ja hauskanpitoa seuralaisten kanssa. Ehkä kisoihin ;) Joka tapauksessa kaikkea tosi kivaa on ohjelmassa!


3 kommenttia:

  1. myöhäiset onnittelut! oot nätti kuvissa:) hiukset on tummemmat sulla??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) ai näyttää tummemmilta, en oo värjänny :D mut ne nyt on tommoset kameleontit, kohta varmaan vaalenee auringossa :D

      Poista